اسکندر کباب!

اسکندر کباب از دو بخش اصلی تشکیل شده است، یک بخش گوشت‌های ورقه ورقه شده‌ی لذیذ و بخش دیگر تکه های نان پیده که در کنار آن همراه با سس مخصوص سرو می‌گردد. برای تهیه‌ی سس آن پوره‌ی گوجه فرنگی را با روغن زیتون و فلفل در یک ماهی‌تابه تفت می‌دهند و بعد از مدت کوتاهی به آن نمک، فلفل تند و سبزی های معطری مثل جعفری تازه و نعنا به عنوان چاشنی اضافه می‌کنند.

اسکندر کباب مخصوص که در شهر بورسا در ترکیه تهیه می‌شود، برای اولین بار در قرن ۱۹ میلادی توسط محمداوغلو اسکندر افندی از شهر انتاکیه به بورسا آورده شد و تا به امروز بصورت غذای مخصوص بورسا طبخ می‌شود. شما می توانید این غذای سنتی و لذیذ مخصوص شهر زیبای بورسا را که با همان روش های سنتی طبخ می گردد که توسط اسکندر افندی ابداع شد و با همان طعم و مزه قدیمی و نوستالژیک در رستوران کاساب تهران تجربه کنید.

شاید وقتی که اسکندر افندی برای اولین بار این کباب را طبخ کرد، هیچ‌گاه تصور نمی کرد که به چنین شهرتی در ترکیه و حتی در جهان دست یابد. ولی امروزه شاید این کباب یکی از مشهورترین غذاهای کشور ترکیه می باشد که بسیاری را بریا چشیدن طعم آن به کاساب کشانده است.