سوجوک

سوسیس ترکی یا سوجوک، یک نوع سوسیس با ریشه‌ی ترکیه‌ای است که در سراسر آسیای مرکزی و بالکان مصرف می‌شود. سوجوک یکی از خوشمزه‌ترین انواع سوسیس در جهانِ شناخته شده، می باشد. پس اگر به گوشت و مخصوصاً سوسیس علاقه دارید، حتماً باید سوجوک را تجربه کنید.

در کاساب سوجوک به این روش طبخ می شود که مخلوط گوشت و ادویه را که ۹۸% آن را گوشت گوساله و بقیه را ادویه تشکیل می‌دهد، داخل روده ی گوسفند قرار می دهند و سپس آن را با روغن خود گوشت گوساله سرخ می‌کنند تا بتوانید طعم لذیذ و واقعی سوجوک را در تهران تجربه کنید.